fbpx

SÅDAN GØR I

VI GÅR LANGT FOR AT GØRE DET NEMT FOR JER

BOOKING
Gå til fanen Booking og send en forspørgsel på den vogn I gerne vil booke. I skal også oplyse, hvilken by I starter i, dato og hvor mange I ca. er. 

Vær opmærksom på at I først har reserveret vognen når I har modtaget en bekræftelse.

BETALING
Efter i har modtaget bekræftelsen, betales 40% af prisen, dette er ikke refunderbar.
Restbeløbet skal betales i 2 rater med 30% i hver rate af totalbeløbet. Efter booking modtager I en bekræftelse med informationer.

RUTEPLAN
Vi vil meget gerne være behjælpelige med, at planlægge ruten for jer. Alt I skal gøre er at sende os adresserne, der skal besøges og skrive, hvilken adresse der skal besøges først og sidst.
Booker man flere dage, gælder det selvfølgelig for alle dagene. Vær opmærksom på at vognen i gennemsnit kører 40 km i timen, så vi kan nå 15 – 18 besøg pr. dag.

Chaufføren kan hjælpe jer med at overholde tidsplanen – ved at trykke på hornet et par minutter inden turen går videre til næste besøg. Det kan aftales på dagen. Har I spørgsmål til jeres ruteplan, kontakt os endelig.

OPPYNTNING
Ønsker I at pynte jeres studentervogn, hjælper vi jer gerne en time inden afgang.

REGLEN
Det er ikke tilladt at ryge på vognen. Cigaretgløder, fest og vind er en dårlig kombi for jeres sikkerhed.

VORES VOGN
Vores vogn er udstyret med alt det, som I behøver for at få den studenterkørsel, I drømmer om, og det eneste, I skal koncentrere jer om er at feste for fuld skrue, skabe minder for livet og nyde denne dag!

Vi har ét fokus – at levere den fedeste fest til jer!

VORES CHAUFFØRER
Derudover har vi selvfølgelig professionelle chauffører, som er med jer hele dagen – både for at bidrage til, at jeres fest bliver fantastisk, men også for at passe på jer! Vi har styr på sikkerheden, har alle de lovpligtige tilladelser og forsikringer, der kræves, for I – Danmarks fremtid – skal selvfølgelig fragtes sikkert rundt!

TILKØB
I har mulighed for at tilkøbe DJ, og hvis I skulle have andre ønsker eller sjove idéer, så giv os et kald – vi er friske på det meste!

SKYND DIG AT RESERVERE
Bestil en vogn hos os, inden de fedeste datoer er bookede. I skulle jo helst have en sjovere fest end dem fra parallelklassen 😉
Vi glæder os til at høre fra jer, så vi sammen kan skabe den fedeste, sjoveste og uforglemmelige studenterkørsel for jer!